Njut av bubbel i trädgården

Avhannah

Njut av bubbel i trädgården

Att kombinera ett glas med bubbel och en trädgård är att kombinera två bra saker i livet. Det känns alltid festligt att skåla i mousserande vin och att då dessutom göra det i en trädgård fylld med blommor, fågelkvitter och solsken är aldrig fel. Om du dessutom har någon att skåla med är det en riktig fullpoängare!

Cava, prosecco eller champagne

Vilken typ av bubbel du ska välja är en smaksak. Prosecco som kommer från Italien har blivit mycket populär under de senaste åren. Gillar du en torrare dryck ska du prova en spansk cava eller en fransk champagne. Dessa är ofta lite torrare men självklart finns det många olika sorter att välja mellan. Hitta det bubbel som du gillar bäst! För att göra stunden lite extra festlig föreslår vi också att du bjuder på lite plockmat till bubblet. Har du inte tid att laga mat kan du bara sätta fram ett fat med goda ostar!

Trädgård eller balkong

Vi började med att skriva om blommor, fågelkvitter och solsken i en trädgård. Självklart är det lika mysigt att dricka bubbel på balkongen. Och skiner inte solen sveper ni bara in er i varma plädar och tänder några ljus. Skål!

Om författaren

hannah administrator